Afbeelding
Foto: Roel Ubels

ABN AMRO verlengt sponsorcontract met Oranje-Rood

Door: Reinder Bijmholt Hoofdklasse Hoofdklasse dames Hoofdklasse heren Zuid-Nederland

Als club is Oranje-Rood verheugd om aan te kondigen dat ABN AMRO hun hoofdsponsor blijft voor de seizoenen 2023-2024 en 2024-2025. Deze aankondiging markeert de voortzetting van een langdurige en vruchtbare relatie tussen beide partijen, waarin een sterk partnerschap is gegroeid.

Marco Moers, sponsormanager van de bank, deelde zijn enthousiasme: “ABN AMRO kijkt uit naar de komende periode. HC Oranje-Rood is een gewaardeerde partner waarmee ze werken aan belangrijke maatschappelijke kwesties, zoals ‘Gelijke Kansen’. Zowel op als buiten het veld zullen ze hun prettige samenwerking voortzetten en de club ondersteunen bij het realiseren van haar ambities.”

HC Oranje-Rood is op haar beurt verheugd om samen met ABN AMRO de volgende stappen te zetten. Deze samenwerking gaat verder dan alleen tophockey en richt zich ook op maatschappelijke thema’s zoals diversiteit, inclusie, gelijke kansen en duurzaamheid, die nauw aansluiten bij hun kernwaarden. Pieter Janssen, voorzitter van HC Oranje-Rood, benadrukte het belang van deze gezamenlijke inzet voor deze thema’s en de energie die ze daar samen in willen steken in de komende periode.

Hockey Connect Magazine