ABN AMRO heeft haar samenwerking met HC Bloemendaal verlengd.
ABN AMRO heeft haar samenwerking met HC Bloemendaal verlengd. Roel Ubels

HC Bloemendaal en hoofdsponsor ABN AMRO hebben samenwerking verlengd.

Door: Hans Hofstra Hoofdklasse Haarlem Hoofdklasse dames Hoofdklasse heren Noord-Holland

ABN AMRO is al sinds 2004 hoofdsponsor van Bloemendaal. Samen hebben de club en de bank veel successen gevierd; zowel bij internationaal gewonnen prijzen – de EHL en haar voorlopers - als bij de gewonnen nationale landstitels sierde de naam van de bank de shirts van het Bloemendaalse herenteam.

Vanzelfsprekend is Bloemendaal blij met de trouwe hoofdsponsor. Hans-Erik Tuijt bestuurslid Tophockey & Sponsoring: ’Het is geweldig dat ABN AMRO al zo’n twintig jaar het Tophockey op Bloemendaal ondersteunt. Als club onderschrijven wij volledig de doelstellingen van de bank op het gebied van inclusiviteit en duurzaamheid. Wij vinden het mooi om samen invulling te geven aan deze maatschappelijke thema’s.’

 ABN AMRO is veel meer dan de sponsor van onze eerste Dames en Heren teams. De bank ondersteunt de club in breder perspectief. Daarnaast zijn Bloemendaal-iconen zoals Glenn Schuurman en Jorrit Croon ambassadeurs van de bank.

Marco Moers, sponsormanager van de bank: ‘ABN AMRO vindt in Bloemendaal een hele fijne partner die - naast de prestaties op het veld - zich ook inzet voor belangrijke maatschappelijke thema’s als duurzaamheid en gelijke kansen. Wij kijken er dan ook naar uit om in de komende, nieuwe periode samen met Bloemendaal hier verder aan te werken.’

ABN AMRO sponsor van diverse clubs in de Hoofdklasse

De ABN AMRO is niet alleen sponsor van HC Bloemendaal. Ook Amsterdam, Laren, Schaerweijde, Oranje-Rood, HC Rotterdam, HGC en Klein Zwitserland zijn de samenwerking met de bank aangegaan. Door evenementen en organisaties binnen de Hoofdklasse te steunen, wil de bank een bijdrage doen aan de de ontwikkeling van de Nederlandse hockeysport.

Hockey Connect Magazine